Candide Bērnu matracis Ocean Friendly 60х120 сm 575480

Candide Bērnu matracis Ocean Friendly 60х120 сm 575480

Videi draudzīgs, īpaši okeāniem, Candide 60x120 cm bērnu matracis ir ieteikums vecākiem, kuri vēlas savam bērnam nodrošināt visaugstāko miega komfortu, vienlaikus rūpējoties par apkārtējo vidi.

Atbalstot SEAQUAL™ iniciatīvu, Candide zīmols ir radījis unikālu matraci, pārstrādājot no okeāna dibena izceltu plastmasu. Attīrīta un sašķirota plastmasa tiek speciāli apstrādāta, lai to varētu pārstrādāt.

Candide ekspertu izstrādātais bērnu matracis, kas izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tostarp poliuretāna putām ar blīvumu 20 kg/m3, nodrošina optimālu stingrību, lai miega laikā katra bērna ķermeņa daļa būtu pienācīgi atbalstīta. Matracis pielāgojas zīdaiņa anatomiskajai formai, nodrošinot ērtu lietošanu.

Kādu matraci izvēlēties bērnam? Ciets vai mīksts?

Jūsu mazuļa matracis nedrīkst būt ne pārāk ciets, ne pārāk mīksts. Pārāk ciets matracis var izraisīt pastāvīgu mugurkaula un jostas daļas sasprindzinājumu, savukārt pārāk mīksts matracis var izraisīt sāpes jostas daļā. Optimāli stingrs matracis nodrošina ideālu atbalstu, ļaujot muguras muskuļiem atslābināties un atpūsties.

Matracim, kas izstrādāts saskaņā ar Candide zīmola zinātību, ir pretputekļu un antibakteriālas īpašības, kas aizsargā to pret mikroorganismu attīstību, kuri izraisa dažāda veida slimības.

Vecāku ērtībai un higiēnas nodrošināšanai matrača pārvalkam ir rāvējslēdzējs, kas ļauj to viegli noņemt. Tas ļauj pārvalku vajadzības gadījumā mazgāt 30 grādu temperatūrā.

Mīkstais pārvalks ir patīkams pieskārienam un maigs pret mazuļa ādu.

Priekšrocības:

Ekoloģisks matracis, kas izgatavots no pārstrādātiem materiāliem - sertificēts saskaņā ar OEKOTEX Standard 100.

Pildīts ar poliuretāna putām, kuru blīvums ir 20 kg/m3, lai nodrošinātu optimālu cietību, kas pielāgota mazuļa vajadzībām.

Ērtības un lietošanas ērtums.

Pretputekļu un antibakteriālas īpašības.

Noņemams polsterējums, mazgājams 30° C temperatūrā.

Ražots Francijā.

Materiāls:

  • Pārvalka materiāls: Izgatavots no 100% pārstrādāta poliestera
  • Pildījums: 100% poliuretāna putas

Izmēri:

  • Platums: 60 cm
  • Garums: 120 cm
  • Dziļums: 10 cm


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs

  • Apskatīts: 154
  • Ražotājs: Candide
  • Modelis: 575480
  • 135,00€
Loading...
Loading...